Haarlem – Bij een brand aan de Palletweg in Haarlem is in de nacht van dinsdag op woensdag veel schade ontstaan. Het vuur werd rond kwart over een ontdekt waarop direct de brandweer werd gealarmeerd. Het bedrijfspand van MediSport aan de Palletweg in de Waarderpolder stond in de brand.

Brandweermannen zijn direct gestart met het bestrijden van het vuur. Het pand heeft door de brand veel schade opgelopen. Ook de naastgelegen panden liepen veel rookschade op. Nadat het vuur was bestreden is met een overdrukventilator de rook uit het pand geblazen. Een voor de deur geparkeerde vrachtwagen is gespaard gebleven voor het vuur. Op het moment van de brand trok er een behoorlijk noodweer over Haarlem, maar de politie gaat uit van brandstichting. Er wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand. Getuigen die de politie informatie kunnen verschaffen wat kan leiden tot opheldering van deze zaak worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem via 0900-8844.