Haarlem – Door twee aanrijdingen is er donderdagochtend een verkeerschaos ontstaan op de Westelijke Randweg (N208) in Haarlem. Even voor half negen klapte een BMW en een busje door nog onbekende reden tegen elkaar ter hoogte van afslag Bloemendaal. Hulpdiensten kwamen ter plaatse maar gelukkig bleef het beperkt tot materiele schade.

Tijdens de afhandeling van de aanrijding was een andere bestuurder kennelijk teveel afgeleid en zag een busje voor zijn wagen over het hoofd. De bestuurder remde te laat en klapte op het busje, welke vervolgens tegen zijn collega in een ander busje voor hem schoot. De twee busjes kwamen door de klap tegen elkaar te zitten en konden geen kant meer op.

Door beide ongevallen waren er twee rijstroken afgesloten waardoor het verkeer op de randweg behoorlijk vast kwam te zitten.