Schiphol – Bij een verkeersongeval in de Schipholtunnel zijn zondagavond twee gewonden gevallen. Het ongeval vond rond half acht plaats midden in de tunnel welke van Schiphol naar de A4 toegaat. Bij het ongeval is de assistentie van de brandweer en het traumateam uit Amsterdam opgeroepen.

Volgens woordvoerder Jaap Hage van de Politie Kennemerland was er bij het ongeval een auto met twee inzittenden betrokken, over de ernst van de verwondingen was nog niets bekend.

Door het ongeval is de tunnelbuis afgesloten voor het verkeer, de verkeersongevallenanalyse zal een onderzoek starten om de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen. Verkeer komend vanuit Schiphol heeft een andere route moeten kiezen. Het verkeer op de A4 richting Amsterdam ondervond geen hinder omdat het ongeval in de tunnelbuis parallel ervan heeft plaatsgevonden.