Zwanenburg – Een bestuurder van een auto is in de nacht van dinsdag op woensdag te water geraakt met zijn auto. Het ongeval gebeurde rond half drie op de IJweg in Zwanenburg. Door nog onbekende oorzaak raakte hij een hectometerpaaltje en belandde in de sloot. Het slachtoffer kon op eigen kracht uit zijn voertuig kruipen en belde bij een huis in de buurt aan. Het slachtoffer was door het ongeval enigszins verward en vertelde dat er mogelijk nog meer mensen in de auto zouden zitten.

Hierop zijn de hulpdiensten massaal ter plaatse gekomen om een zoekactie te starten. Duikers van de brandweer zijn het water in gegaan om in het water naar inzittenden te zoeken. Na verloop van tijd werd duidelijk dat de man alleen in de auto heeft gezeten en hij zijn vrienden even daarvoor in Hoofddorp heeft afgezet. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.