Hoofddorp – Bij een verkeersongeval op de N201 in Hoofddorp zijn vrijdagavond twee gewonden gevallen. Rond half twaalf klapte twee auto’s frontaal op elkaar bij de afslag met de A4 bij de Vuursteen.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Na de eerste zorg ter plaatse zijn twee personen met spoed naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere verzorging. Het verkeer ondervond veel hinder door het ongeval. De N201 was vanuit de richting Hoofddorp naar de A4 vanaf de Rijlanderweg afgesloten. Verkeer vanuit de richting Uithoorn kon niet de A4 richting Den Haag oprijden doordat de oprit was afgesloten. Na ruim een uur waren beide auto’s van de weggehaald en was het wegdek weer schoongemaakt zodat de weg weer kon worden vrijgegeven.

Het ongeval is vermoedelijk ontstaan doordat een van de bestuurders door rood is gereden.