Uitgeest – Bij een verkeersongeval op de Provincialeweg N203 bij Uitgeest zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee doden gevallen. Even na vieren reed een auto vanuit de richting van Castricum naar de A9 toen het vlak voor het tankstation mis ging. De auto schoot van de weg en via een vangrail kwam de auto uiteindelijk tegen een bord van een tankstation tot stilstand waarna de wagen in brand vloog.

Ondanks het adequate optreden van de hulpdiensten zijn beide inzittenden van de auto bij het ongeval om het leven gekomen. De recherche is direct een onderzoek gestart om de oorzaak van het ongeval te achterhalen. Nadat alle sporen veilig waren gesteld is de wagen, waar de twee inzittenden toen nog inzaten, op een bergingswagen gezet waarna het onderzoek naar de wagen elders zal worden voorgezet. De N203 is door het ongeval lange tijd afgesloten geweest voor het verkeer.