Heemstede – Rechercheurs van het overvallenteam van de politie Kennemerland onderzoeken de overval op de ijssalon die rond 21.00 uur plaatsvond aan de Zandvoortselaan.

Even voor 21:00 uur kwam bij de meldkamer van politie een melding binnen van een gewapende overval op een ijssalon. De politie was snel ter plaatse en trof zeer geschrokken slachtoffers aan, die door de overvaller waren bedreigd met een wapen. De overvaller eiste geld en ging er met een onbekend geldbedrag vandoor. De politie is direct een zoekactie gestart in de omgeving, waarbij o.a. gebruik is gemaakt van een helicopter.

Helaas werd de overvaller niet meer aangetroffen. Het overvallenteam is druk bezig met het onderzoek en is op zoek naar mensen die mogelijk iets gezien hebben omstreeks dit tijdstip in de omgeving van de Zandvoortselaan. De overvaller droeg tijdens de overval een helm, had een draagtas bij zich en hij is na de overval in onbekende richting gevlucht.