Rozenburg – Een man is woensdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de N201 bij Rozenburg. Het ongeval vond even na half twee plaats op de Kruisweg ter hoogte van de Aalsmeerderweg. Door nog onbekende oorzaak knalden twee auto’s tegen elkaar op.

Brandweer, ambulance en politie kwamen ter plaatse om de gewonden te verzorgen. De brandweer heeft een van de bestuurders uit zijn auto moeten knippen om hem uit zijn wagen te bevrijden. Nadat hij uit zijn wagen was geknipt is hij overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Door het ongeval was de N201 ter hoogte van de Aalsmeerderweg lange tijd afgesloten in de richting naar Aalsmeer. Ruim 45 minuten kon het verkeer niet doorrijden. Toen het slachtoffer uit zijn wagen was bevrijd werd een rijbaan weer opengesteld waarna het verkeer weer langzaam haar weg kon vervolgen.