Badhoevedorp – Een iets te nat wegdek bij de oprit naar de A9 zorgde donderdagavond voor de nodige problemen. Een automobilist kwam rond 19.00 uur vanaf de rotonde bij de Nieuwemeerdijk de snelweg richting Haarlem opgereden toen zijn wagen na een plas water in de slip raakte. De wagen van de man schoof over de vangrail en kwam enkele meters verder tot stilstand. De bestuurder raakte bij het ongeval niet gewond en alarmeerde zijn verzekeringsmaatschappij voor assistentie.

Terwijl de man op hulp aan het wachten was alarmeerde een verontruste passant een half uur later de hulpdiensten dat er een wagen op de vangrail stond. De brandweer, ambulance en politie rukte met diverse wagens uit om eventuele slachtoffers te verzorgen. Bij aankomst konden de wagens weer terugkeren en bleef een politieeenheid op de sleepdienst wachten. Omdat de wagen precies in het midden op de vangrail stond ‘geparkeerd’ en de schade aan de onderkant leek mee te vallen is een takelwagen opgeroepen die de wagen van de vangrail op het asfalt heeft gezet. Een garage zal later moeten bekijken wat de schade aan de wagen precies is.