Spaarndam West – Een vrouw is donderdagmiddag tegen een aantal geparkeerde auto’s op de IJdijk in Spaarndam gebotst. De vrouw reed rond kwart over drie tegen een geparkeerde wagen voor een garagebedrijf. Nadat ze de wagen had aangereden reed de dame door met haar wagen.

De garagehouder spoedde zich naar buiten en gaf een klap tegen de wagen om de bestuurster tot stoppen te dwingen. De vrouw reed nog tientallen meters door waarna ze tegen een andere geparkeerde wagen botste en tot stilstand kwam. De geparkeerde wagen gleed door tegen een andere geparkeerde wagen die hierbij ook beschadigd raakte.

De bestuurster is ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel waarna ze is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval, mogelijk is de vrouw onwel geworden waardoor de aanrijdingen zijn veroorzaakt. Een sleepbedrijf heeft het voertuig later opgehaald. Op de IJdijk ontstond enige vertraging door de ruimte op de dijk beperkt is.