Haarlem – Een oudere vrouw is dinsdagmorgen rond 11 uur met haar auto de Dekamarkt aan de Eksterlaan in Haarlem-Noord binnengereden. Hulpdiensten kwamen ter plaatse om het slachtoffer, welke precies bij de schuifdeuren naar binnen was gereden, te helpen. Nadat een aantal spijlen waren weggehaald is de vrouw in haar wagen weer naar achter gereden, ze kon toen zelfstandig uitstappen en is door ambulancepersoneel nagekeken.

Een berger heeft de wagen van de vrouw later in de ochtend opgehaald, de vrouw door politieagenten meegenomen naar het bureau. De deur van de Dekamarkt is weer vrijgemaakt en de supermarkt zal rond het middaguur weer open worden gesteld voor het publiek. Waardoor de vrouw de supermarkt in is gereden is vooralsnog onbekend, wellicht heeft ze de achteruit van haar automaat verwisseld met de vooruit.