Haarlem – De politie heeft maandagavond een agressieve man aangehouden na bedreiging van een agent. Rond 19.00 uur kreeg de meldkamer van de politie binnen dat er problemen in een woning in de PC Boutenstraat in Haarlem noord waren. De vermoedelijke veroorzaker werd door agenten niet in de woning aangetroffen maar bij onderzoek in de buurt werd de man op de hoek Jan Gijzenkade / Rijksstraatweg aangetroffen. De man wilde echter niet naar een agent luisteren maar bedreigde de agent. Hierop heeft de agent de assistentie van collega’s gevraagd waardoor er diverse eenheden naar de Rijksstraatweg zijn gekomen.

De agressieve man werd door een tweetal agenten naar de grond gewerkt en onder bedwang gehouden terwijl de collega’s van alle kanten aan kwamen gereden. De man is vervolgens geboeid naar het politiebureau overgebracht waar hij zal worden verhoord.