Schiphol – Bij een verkeersongeval op de Schipholdijk zijn dinsdagavond twee gewonden gevallen. Even na half zeven klapten drie auto’s tegen elkaar even voorbij de Bosbrug. Hulpdiensten kwamen ter plaatse om de gewonden te verzorgen.

Een zwangere vrouw die in de voorste wagen zat is door ambulancepersoneel ter behandeld en voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. In de middelste wagen zat een vrouw die pas geleden aan haar rug was geopereerd. De brandweer heeft de achterbank van deze wagen gedemonteerd waarna de hulpdiensten de vrouw voorzichtig uit haar voertuig hebben getild. Ze is vervolgens naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. De bestuurder van de achterste wagen bleef bij het ongeval ongedeerd.

Het verkeer op de Schipholweg en Fokkerweg kwam door het ongeval muurvast te zitten doordat ze geen kant meer opkonden. De weg is na ongeveer een uur weer vrijgegeven voor het verkeer. Vanmorgen heeft zich op dezelfde weg 150 meter verderop ook een ernstig ongeval voortgedaan waarbij twee personen gewond zijn geraakt.