Hoofddorp – Een vrouw is donderdagmiddag met haar scootmobiel te water geraakt in Hoofddorp. Ze reed rond half vier over de Hoofdweg toen ze met haar wagen van de weg raakte en het water in reed. Alerte medewerkers van de tegenover gelegen Rabobank aarzelden geen moment en gingen, gekleed in net pak, het water in om het slachtoffer te redden.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om het slachtoffer te verzorgen. In eerste instantie was de vrouw niet aanspreekbaar, na de eerste behandeling ter plaatse is ze met spoed naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere verzorging. Een van de redders van de Rabobank is door de politie naar huis gebracht omdat hij op zijn fiets naar het werk was en geen droge kleding bij zich had. De scootmobiel is later opgehaald. Waardoor de vrouw van de weg is geraakt is vooralsnog onbekend.