Hoofddorp – Bij een verkeersongeval in Hoofddorp is vrijdagavond een auto op zijn kant geraakt. Het ongeval vond rond tien over acht plaats toen een automobiliste van de van Heuven Goedhartlaan de Sont op wilde rijden. Een auto komend uit de richting van de brandweerkazerne kon de auto niet meer ontwijken en klapte vol op het achterwiel en belande vervolgens op de zijkant tegen een lantaarnpaal.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om de gewonden te verzorgen. Wonderwel konden de drie inzittenden van de auto die op zijn kant lag ongedeerd uitstappen. Ook de automobiliste die de Sont op wilde rijden kwam met de schrik vrij en had alleen wat last van haar pols.

Door het ongeval was het kruispunt op de van Heuven Goedhartlaan lange tijd afgesloten. Verkeer moest via de woonwijken eromheen omrijden. Vermoedelijk is een van de auto’s door rood gereden.