Hoofddorp – Een 23 jarige jongen is in de nacht van vrijdag op zaterdag zwaar gewond geraakt na een aanrijding met zijn snorfiets. De jongen reed omstreeks kwart over twee over de Hoofdweg in Hoofddorp toen hij ter hoogte van de Paxlaan tegen een bouwcontainer reed welke aan de weg geplaatst is. Bij de aanrijding is de jongen zeer zwaar gewond geraakt.

Hulpdiensten, waaronder het traumateam uit Amsterdam, kwamen ter plaatse om de jongen te verzorgen. Na de eerste hulp is hij met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie heeft de situatie in kaart gebracht. Het lijkt erop dat de jongen pas op het laatste moment voor de container remde en daarna met een harde knal er tegenaan is gebotst. De VOA zal zaterdag bij daglicht opnieuw onderzoek doen.