Bennebroek – Een woning aan de Willinklaan in Bennebroek is dinsdagochtend overvallen. Na de overval zijn de dader(s) er met een Porsche Cayenne vandoor gegaan. Deze wagen is enige tijd later aan de Klinkenbergstraat in Zwaanshoek terug gevonden. De politie is direct een grote zoekactie begonnen waarbij onder andere gebruik is gemaakt van een politiehelikopter.

Kinderen van een school aan de Noppenstraat in Zwaanshoek keken uitgebreid naar de zoekactie met een speciale speurhond van de politie, tijdens de hele zoekoperatie moesten de kinderen binnen blijven en stond er een agent met een kogelvrij vest voor de school. Nadat een eerste zoekactie niets had opgeleverd is het Arrestatieteam (AT) van de politie ter plaatse gekomen en hebben een woonwagenkamp in de Waltmanstraat, even nabij de school, doorzocht. Het team heeft er uitgebreid gezocht maar er is geen verdachte aangehouden. Na deze actie werd de buurt weer vrijgegeven.

De Porsche is ondertussen uitgebreid doorzocht en opvallend was dat er een groot flatscreen op de achterbank van de wagen lag, welke mogelijk buit is gemaakt bij de overval. De politie kond dinsdag aan het begin van de middag nog geen nadere details verstrekken.