Overveen – Een automobilist is donderdag aan het begin van de avond de controle van zijn auto verloren en op zijn kant terecht gekomen. Het ongeval vond iets voor zevenen plaats toen de auto in de richting van Zandvoort reed. Vlak na het parkeerplaatje kwam de wagen op zijn kant terecht.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om de slachtoffers te verzorgen. Terwijl een persoon in de berm zat en de nek door hulpverleners werd vastgehouden heeft de brandweer het dak van de auto gehaald om twee andere inzittenden te bevrijden. Het is nog onbekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Gisteren avond was er ook een auto op zijn dak terecht gekomen op de Zeeweg na een uitwijkmanoeuvre toen een hert over stak. De Zeeweg van Overveen richting Bloemendaal aan Zee is lange tijd afgesloten geweest om de hulpverleners haar werk te laten doen.