Zandvoort – De politie is vrijdagochtend een grote zoekactie gestart nadat er een zilverkleurige Audi uit Zandvoort was ontvreemd. Drie mannen waren er na een onenigheid met de auto vandoor gegaan. De politie is direct een grote zoekactie gestart om de wagen te vinden, hierbij is onder andere gebruik gemaakt van een helikopter.

De Audi, met Engelse kentekenplaten, is via de tegengestelde richting de Elswoutlaan over gescheurd waarna de verdachten de auto op de Overste den Oudenlaan hebben achtergelaten en er te voet vandoor zijn gegaan. De politie is vervolgens met eenheden het bosrijke gebied in gegaan en hebben bikeagenten op de fiets naar de mannen gezocht. De helikopter heeft lange tijd boven de Koningshof gehangen maar de verdachten zijn uiteindelijk niet gevonden.

Een bergingswagen heeft de auto later in de middag opgehaald. Waarom de mannen ruzie hebben gekregen is vooralsnog onbekend.