Overveen – De familie, bestaande uit vader Paul, moeder Carla en dochter Belinda, nam dit seizoen deel aan de talentenjacht Holland’s Got Talent, en bleef daarmee niet onopgemerkt. Meedere malen wisten zij de jury te imponeren met hun performance. De uitvoering van Ave Maria in de halve finale roerde jurylid Patricia Paay zelfs tot tranen. In de finale werden zij uiteindelijk derde. Paul: “Holland’s Got Talent was voor ons een doorslaggevende, succesvolle, fantastische ervaring. Overweldigend is de omarming van het Nederlandse Publiek.Direct na de finale werd Opera Familia benaderd door Sony Music om een samenwerking aan te gaan. “We voelen ons enorm dankbaar voor alles wat deelname aan het programma teweeg heeft gebracht. Met als klap op de vuurpijl een mooi platencontract”, aldus de familie.Zondagmiddag was het zover, de familie heeft het platencontrole met Sony Music ondertekend op landgoed Elswout in Overveen. Voorafgaand het ondertekenen heeft de familie een klein concert voor genodigden gehouden.