Haarlem – In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn er twee autobranden geweest in Haarlem Noord. De eerste brand werd rond tien voor half vijf in de Raadhuisstraat in Haarlem Noord ontdekt. De gealarmeerde brandweer was snel ter plaatse maar de wagen liep behoorlijke schade aan de achterkant op.

Terwijl de brandweer haar spullen had opgeruimd en weer richting kazerne reed kwam de tweede autobrandmelding binnen. Dit keer stond een auto in de Schoterbosstraat in lichterlaaie. Deze auto stond slechts 400 meter van de andere auto verwijderd. De brandweer had het vuur snel geblust maar desondanks liep de wagen veel schade op.

Het is niet de eerste autobrand in Haarlem Noord de afgelopen tijd. In de nacht van zondag op maandag is er op 400 meter afstand ook een auto uitgebrand in de Indischestraat en dinsdagavond is er een wagen aan de Nieuwe Gracht uitgebrand.