Haarlem – Aan de reeks autobranden in Haarlem lijkt geen einde te komen. Afgelopen nacht is er opnieuw een auto in vlammen opgegaan, ditmaal in de Solidarnoscstraat in de Zuiderpolder. De melding kwam rond tien voor vier binnen bij de hulpdiensten waarop brandweer en politie met spoed die kant op gingen. Dit is inmiddels al de 9e auto in een paar weken tijd welke door brand is getroffen.

De brandweer wist het vuur snel te blussen, maar kon niet voorkomen dat de auto grotendeels verwoest raakte door de brand, ook een naast geparkeerde wagen liep forse schade op. De oorzaak van de brand is op dit moment nog onbekend. De brandweer kon in geen direct bewijsmateriaal vinden dat de brand is aangestoken maar weet ook niet waardoor de brand wel is ontstaan. De eigenaar van de wagen vertelde dat hij zijn wagen gisterenmiddag om half twee had geparkeerd en er daarna niet meer mee is weggeweest.