Haarlem – Het Korps Landelijke Politiediensten heeft dinsdagsochtend onderzoek in een pand aan de Munterslaan in Haarlem gedaan. Een tiental agenten zijn het pand waar vroeger de Peugeot garage in heeft gezeten binnen getreden. In het pand zijn onder andere foto’s gemaakt.

Een woordvoerster van de politie Kennemerland kon meedelen dat het onderzoek in opdracht van het landelijk parket was, deze laatste willen op dit moment geen informatie geven waarom er momenteel onderzoek plaats vind. Volgens omwonenden heeft er tot voorkort een tweedehands autoverkoper in het pand gezeten maar is deze sinds kort vertrokken.

Update:

In het garage pand aan de Munterslaan zijn in de loop van de dag diverse wagens weggesleept. Volgens omwonenden zijn er in een pand aan de Maxwellstraat (zo’n honderd meter van het pand aan Munterslaan) speurhonden bezig geweest en zijn daar ook diverse wagens weggesleept, een persoon zou hierbij zijn aangehouden