Heemstede – Een automobiliste is donderdagmiddag om het leven gekomen na een aanrijding met een trein. Het ongeval gebeurde omstreeks kwart over een toen de trein richting Leiden bij de onbewaakte overweg met de Leidsevaartweg de auto raakte. De trein kwam tientallen meters verder tot stilstand.

Helaas konden de massaal opgeroepen hulpdiensten niets meer voor het slachtoffer doen. De inzittenden van de trein hebben lange tijd moeten wachten voordat ze uit de trein mochten en met de bus verder konden reizen. Het treinverkeer tussen Haarlem en Leiden is lange tijd gestremd. Nadat het slachtoffer uit de auto is gehaald is de trein langzaam naar achteren gereden tot de overgang waar het fatale ongeval heeft plaatsgevonden.

Naast de automobiliste is ook een hond om het leven gekomen welke in de auto zat. De indentiteit van het slachtoffer is op dit moment nog onbekend.