Haarlem – Een fietser is maandag aan het begin van de middag gewond geraakt na een val met de fiets. Het slachtoffer reed over het fietspad bij de Industrieweg in de Haarlemse Waarderpolder toen deze een groot gat vermoedelijk over het hoofd heeft gezien. De fietser kwam in de kuil terecht.

Hulpdiensten, waaronder het traumateam uit Amsterdam, werden opgeroepen omdat het ongeval er vrij ernstig uit leek te zien. Ambulancepersoneel hebben de fietser gestabiliseerd waarna deze is overgebracht naar het ziekenhuis. Het traumateam uit Amsterdam is uiteindelijk niet ter plaatse gekomen.

De fiets is overgebracht naar het ziekenhuis. Het gat op het fietspad op de Industrieweg was wel afgezet met pylonen. Tijdens het ongeval waren er geen werkers bij het gaat aanwezig. Een politiewoordvoerster van de Politie Kennemerland kon maandag aan het begin van de middag nog geen nadere details over het ongeval geven.