Hoofddorp – Dit jaar trok de SBS 6 Kerstparade voor de vijfde keer op rij door Nederland. En met succes, want ondanks de kou stonden 43.000 mensen langs de route in het centrum van Hoofddorp te genieten van de magische praalwagens die voorbij kwamen.

Naast de bekende Nederlanders op de speciale SBS 6-wagen waren weerman Piet Paulusma en presentatrice Tooske Ragas aanwezig om verslag uit te brengen. Een samenvatting van de parade is donderdag 22 december omstreeks 23.10 uur te zien.

SBS 6 kijkt voor de vijfde keer op rij terug op een geslaagd evenement. De afgelopen jaren deed de sprookjesachtige stoet met winterse taferelen de steden Almere, Eindhoven, Groningen, Sittard-Geleen, Beverwijk en Enschede al aan. Dit jaar was de parade voor het eerst in Hoofddorp te bewonderen. Met wederom een groot aantal bezoekers behoort de SBS 6 Kerstparade tot een van de best bezochte gratis evenementen.

Gemeente Haarlemmermeer, SBS 6 en productiemaatschappij Twice, politie en de hulpverleningsdiensten uit de veiligheidsregio Kennemerland zijn tevreden over de manier waarop het evenement is verlopen.