Nieuw Vennep – Op woensdag 21 december is het 1e Spieren voor Spieren-veld van Nederland geopend door ambassadeur Louis van Gaal. Het Spieren voor Spieren veldje ligt in de wijk Getsewoud in Nieuw-Vennep .

Het Spieren voor Spieren-veld is een sportieve invulling van het aloude trapveldje. Op het Spieren voor Spieren-veld zal jaarlijks een fondswervende activiteit worden georganiseerd voor de Stichting. Door deze sportieve acties draagt het Spieren voor Spieren-veld bij aan de doelstellingen van de Stichting. Het veld komt op het openbare terrein achter de basisscholen in Getsewoud-Zuid. Hiermee krijgen de kinderen uit de buurt een goede en veilige plek om te spelen en te sporten. In een wijk als Getsewoud, met veel kinderen, tieners en jongeren, is dat extra belangrijk. De wijkraad heeft een essentiële rol gespeeld in de realisatie van dit veldje, met name door het creëren van een breed draagvlak en enthousiasmeren van de verschillende betrokken partijen.