Haarlem – Een bestuurder van een auto is dinsdagavond aangehouden na een verkeersongeval. De man reed even na half acht over het kruispunt met de Westelijke Randweg met de Leidsevaart toen hij in botsing met een andere auto kwam. Beide voertuigen raakte bij het ongeval zwaar beschadigd.

De bestuurster van een van de wagens heeft hij het ongeval ernstig letsel opgelopen en is na behandeling ter plaatse overgebracht naar het ziekenhuis. Omdat de bestuurder van de andere auto een onduidelijke verklaring over zijn rijrichting had en de vrouw ernstig letsel heeft opgelopen is de man aangehouden en overgebracht naar het ziekenhuis.

De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie is ter plaatse gekomen om de exacte toedracht van het ongeval te kunnen achterhalen. Het kruispunt Westelijke Randweg / Leidsevaart was vanwege de afhandeling tijdelijk afgesloten.