Vijfhuizen – Zaterdagavond heeft er even na half tien een aanrijding plaatsgevonden op de A9 ter hoogte van afslag Haarlem Zuid bij Vijfhuizen. Bij het ongeval waren vier auto’s betrokken. Diverse hulpdiensten zijn ter plaatse gekomen daarbij heeft de brandweer het dak van een van de voertuigen eraf moeten knippen.

Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden kon de persvoorlichtster van de Politie Kennemerland zaterdagavond nog niet precies zeggen maar een van de voertuigen stond ruim 100 meter van het andere voertuig. Bij het ongeval zijn drie personen gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval waren er twee rijstroken afgesloten. Verkeer kon via de spitsstrook het ongeval passeren. In de file die ontstaan was door het ongeval gebeurde rond 23.00 uur opnieuw een aanrijding. De aanrijdingen veroorzaakten veel vertraging. Rond middernacht zijn de rijstroken vrijgegeven.