Haarlem – Een man is maandagmiddag ernstig gewond geraakt na een aanrijding in Haarlem. Omstreeks half drie kwamen twee voertuigen hard met elkaar in botsing op de kruising Orionweg met de Top Naefflaan. Na het ongeval moest de bestuurder van een van de voertuigen gereanimeerd worden. Diverse hulpdiensten, waaronder het traumateam uit Amsterdam, zijn ter plaatse gekomen om assistentie te verlenen.

Na de reanimatie is het slachtoffer gestabiliseerd en met onbekend letsel, onder politiebegeleiding, overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurster van het andere voertuig raakte ook gewond bij de aanrijding. Zij is ook overgebracht naar het ziekenhuis.

De verkeersongevallenanalyse (VOA) is ter plaatse gekomen om een uitgebreid onderzoek te doen hoe de aanrijding precies heeft kunnen plaatsvinden.