Boesingheliede – De hulpdiensten hebben vrijdagavond de nodige moeite gehad om een te water geraakte auto te vinden. Een man was even voor half zeven met zijn wagen te water geraakt en alarmeerde de hulpdiensten. Hij wist echter niet te vertellen waar hij precies te water was geraakt. Hij gaf aan dat hij vlak na Badhoevedorp was afgeslagen dus bestond het vermoeden dat hij aan de Hoofdweg de Hoofdvaart in was gereden bij Lijnden.

Het voertuig werd daar echter niet aangetroffen en dus is er een grote zoekactie gestart om de wagen te vinden, ook het traumateam uit Amsterdam werd gealarmeerd. Terwijl de man nog aan de telefoon was is met behulp van sirenes geprobeerd hem te lokaliseren terwijl diverse brandweereenheden de omgeving afzochten. Hij wist alleen te vertellen dat er wel steeds vliegtuigen opstegen waar hij te water was geraakt. Uiteindelijk werd de man in een doodlopend stuk bij de IJweg naast de Polderbaan aangetroffen. Gelukkig is de man niet ernstig gewond geraakt bij het ongeval, wel is hij voor alle zekerheid gecontroleerd in een ambulancevoertuig. Een bergingsbedrijf zal de wagen later op de avond uit het water halen.