Hoofddorp – Een jongetje houdt donderdagmiddag stevig een traumabeer vast terwijl de hulpverleners hem voorzichtig uit de auto halen na een verkeersongeval. Het ongeval vond rond drie uur plaats op de Nieuwe Molenaarslaan in Hoofddorp. Een vrouw wilde de Pagode inrijden toen ze vermoedelijk een andere auto over het hoofd zag. Die auto klapte vol in de zijkant van haar wagen.

Hulpverleners kwamen ter plaatse om de slachtoffers te verzorgen. Terwijl de moeder door ambulancepersoneel naast de wagen wordt opgevangen krijgt haar zoon die achter in de wagen zat een traumabeertje waarna hij een nekkraag om kreeg en voorzichtig uit de auto werd getild en gestabiliseerd werd overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere controle.

Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen later op de middag opgehaald. Het kruispunt Nieuwe Molenaarslaan / Pagode is tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer.