Hoofddorp – Bij een verkeersongeval langs de A4 is maandagmiddag een auto de vangrail op geklapt. Het ongeval gebeurde omstreeks kwart over twee op de parkeerplaats Den Ruygen Hoek bij Hoofddorp. Een bestuurder komende vanaf de parkeerplaats reed richting de oprit toen hij een auto van links over het hoofd zag.

De auto kwam vervolgens op de vangrail tot stilstand de andere auto kwam iets verderop tot stilstand. Omdat er mogelijk sprake was van een beknelling kwam ook de brandweer ter plaatse. Beide slachtoffers zijn in de ambulance nagekeken maar bleken gelukkig niet ernstig gewond te zijn geraakt na de aanrijding.

Door het ongeval kon het verkeer niet meer vanaf de parkeerplaats Den Ruygenhoek de A4 oprijden. Automobilisten moesten daardoor lange tijd wachten tot ze langs de aangereden auto’s hun weg konden vervolgen.

Op de bestuurderskant van de auto die geen voorrang gaf, lag een doosje van een hamburger. Het is nog onbekend of hij daardoor ook was afgeleid en de andere auto over het hoofd zag…