Haarlem- Een vrouw is maandagochtend gewond geraakt na een aanrijding met een auto. Het ongeval gebeurde omstreeks kwart voor achter op de Oudeweg in Haarlem. De vrouw wilde ter hoogte van de Voormalige Oudeweg de Oudeweg oversteken toen ze door een bus die stond te wachten voor de verkeerslichten een auto die op de uiterst rechtse baan reed over het hoofd zag.

De vrouw kwam via de voorruit van de wagen op de grond terecht. Hulpdiensten kwamen ter plaatse en het slachtoffer is na de eerste behandeling ter plaatse met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Sinds de herindeling van de Amsterdamsevaart is het een stuk drukker geworden met autoverkeer op de Oudeweg. Buurtbewoner Simon ziet het op deze plek regelmatig (bijna) mis gaan en vraagt zich werkelijk af wanneer er hier echt zwaar gewonden gaan vallen.