Haarlem – Zondagavond even voor 23.45 uur kwam er bij de meldkamer een melding binnen dat er een overval had plaatsgevonden bij een bowlingcentrum aan de Orionweg. Twee nog onbekende mannen hebben een medewerker van het bedrijf bedreigd met een wapen en zijn er daarna met een geldbedrag te voet vandoor gegaan. De medewerker bleef geschrokken, maar fysiek ongedeerd achter. Het overvallenteam is direct een onderzoek gestart naar de verdachten en hoopt hen alsnog aan te kunnen houden.

Het onderzoeksteam komt graag in contact met mensen die de verdachten eventueel gezien hebben rond het tijdstip van de overval of daarvoor. Het is bijvoorbeeld goed mogelijk dat zij eerder in de omgeving hebben rondgelopen. Van de mannen is bekend dat zij een donkere huidskleur hebben en dat zij donkerkleurige kleding droegen.

Mensen die deze mannen mogelijk gezien hebben, worden verzocht contact op te nemen met het overvallenteam door te bellen met 0900-8844. Informatie kan ook anoniem doorgegeven worden via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.