Hoofddorp – Bij een steekpartij in Hoofddorp is een 24-jarige Hoofddorper zaterdagnacht ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer werd even voor middernacht na een onenigheid gestoken voor de Montessorischool aan de Deltaweg in Hoofddorp. Na de steekpartij werden diverse hulpdiensten gealarmeerd om assistentie te verlenen waaronder het traumateam uit Amsterdam.

Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Het slachtoffer was later in de nacht buiten levensgevaar maar moest wel met spoed worden geopereerd. Politie-eenheden zijn direct opzoek gegaan naar de dader. Later in de nacht werd een man aangehouden maar dit bleek uiteindelijk niet de dader te zijn en is later weer vrijgelaten. Later in de nacht heeft de politie een 20-jarige Hoofddorper als verdachte kunnen aanhouden. De technische recherche heeft onderzoek gedaan op het plein bij de Deltaweg.