Zandvoort – Een bejaarde man (93) is maandagmorgen rond 10 uur met zijn auto, een automaat, rechtdoor tegen de voorkant van het pand van een huisarts gereden. De man schoot via een boompje en een geparkeerde fiets rechtdoor tegen het pand van de huisarts aan op het Beatrixplantsoen in Zandvoort. De bestuurder verklaarde dat zijn voet van de rem was gegleden en op het gaspedaal terecht was gekomen. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse. Gelukkig raakte er bij het ongeval niemand gewond en bleef het beperkt tot materiële schade. Naast de auto raakte een boompje, fiets en dus de voorkant van het pand van de huisarts beschadigd. De brandweer heeft de wagen naar achteren gehaald. Een bergingsbedrijf zal het voertuig van de oudere man later op de ochtend weghalen.