Haarlem – De hulpdiensten zijn maandagmorgen massaal in actie gekomen nadat er een verlaten scootmobiel was aangetroffen. Wandelaars hadden de wagen vlak naast het water aan de Vondelweg in Haarlem zien staan en er was geen eigenaar in de buurt. Omdat de persoon wellicht te water was geraakt werden de hulpdiensten ingeschakeld.

Diverse brandweereenheden, ambulance en politie werden opgeroepen om te zoeken. Al snel bleek dat de bestuurster van de scootmobliel haar wagentje had laten staan omdat deze stuk was gegaan. Terwijl ze lopend richting haar zoon voor hulp ging hebben anderen alarm geslagen. De brandweer en ambulance hoefden uiteindelijk niet ter plaatse te komen en de politie heeft samen met de zoon de scootmobiel een stukje terug geholpen. Uiteindelijk kon de wagen weer deels opgang worden geholpen en konden de zoon en de vrouw weer richting huis.