Heemstede – Een man is in de nacht van maandag op dinsdag gewond geraakt na een verkeersongeval. Het ongeval gebeurde rond kwart over twaalf op de kruising met de Lanckhorstlaan met de Herenweg. Door nog onbekende oorzaak klapte de twee wagens tegen elkaar aan.

Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Omdat er mogelijk sprake van een beknelling was is ook de brandweer gealarmeerd. Een van de bestuurders raakte bij het ongeval gewond, hij is na behandeling ter plaatse overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. De politie onderzoekt nog of de man in het bezit is van een geldig rijbewijs. De bestuurder van de andere wagen raakte niet gewond. De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie is opgeroepen om de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.