Beverwijk – Bij een aanrijding tussen drie auto’s is zaterdagmiddag een gewonde gevallen. Het ongeval gebeurde omstreeks kwart voor drie op de Wijkermeerweg in Beverwijk. Een auto kon ter hoogte van De Brugman niet meer optijd remmen en klapte op zijn voorganger die vervolgens weer tegen de auto daarvoor klapte.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Ambulance en brandweerpersoneel hebben de gewonde voorzichtig uit de middelste wagen gehaald, het dak hoefde niet van de wagen te worden geknipt. Het slachtoffer is met neklelsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De verkeersongevallenanalyse (VOA) is een uitgebreid onderzoek gestart om de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen. De Wijkermeerweg is tijdelijk afgesloten voor het verkeer waardoor er veel verkeershinder was.