Nieuw-Vennep – Bij een frontale aanrijding op de Drie Merenweg (N205) bij Nieuw-Vennep is vrijdagavond een zwaar gewonde gevallen. Het ongeval gebeurde rond kwart over elf. Een automobilist kwam op de verkeerde weghelft met een frontale aanrijding als gevolg. Na de aanrijding vloog een van de wagens in brand.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om de gewonden te verzorgen en het vuur te blussen. Een van de bestuurders is bij de aanrijding zwaar gewond geraakt. De persvoorlichtster van de Politie Kennemerland kon de identiteit van de betrokkenen nog niet vrijgeven, wel verzoekt ze getuigen die nog niet zijn gehoord contact op te nemen met de politie Kennemerland via 0900-8844.

Vanwege sporenonderzoek is de Drie Merenweg lange tijd afgesloten geweest voor het verkeer tussen de Noordelijke Randweg en de Leimuiderweg (N207).