Haarlem – Bij een verkeersongeval zondagochtend in Haarlem heeft een auto veel schade opgelopen. Het ongeval gebeurde omstreeks half acht op de Schipholweg bij Haarlem. Een automobilist kwam met zijn wagen in de berm en schoot vervolgens aan de andere kant van de weg frontaal tegen de vangrail.

De auto van de man raakte bij het ongeval zwaar beschadigd. Brandweer, ambulance en politie kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De verwondingen van de bestuurder lijken in eerste instantie mee te vallen, hij is overgebracht naar het ziekenhuis ter controle.

De Schipholweg is tijdelijk afgesloten geweest om de hulpdiensten haar werk te laten doen. Na een kwartier werd de busbaan vrijgegeven om de automobilisten te laten passeren. Een bergingsbedrijf heeft de wagen later in de ochtend opgehaald.