Halfweg – Na een verkeersongeval in Halfweg begon een auto behoorlijk te roken. Het ongeval gebeurde in de nacht van woensdag op donderdag rond half een op de N200 ter hoogte van het gemaal. Een automobilist raakte na een flauwe bocht door nog onbekende oorzaak de controle over zijn voertuig kwijt.

De auto kwam in de vangrail terecht en kwam even verderop tot stilstand. Na het ongeval begon de auto behoorlijk te roken. Een vrachtwagenchauffeur die het zag gebeurde alarmeerde daarop de brandweer. Gelukkig bleek de wagen uiteindelijk niet in de brand te staan en heeft de brandweer de wagen gecontroleerd en speciale korrels op de gelekte vloeistof gestrooid. Door het ongeval was er tijdelijk maar een rijstrook beschikbaar tot een berger het voertuig had afgesleept. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij.