Haarlem – De hulpdiensten zijn woensdagmiddag massaal in actie gekomen nadat er een auto te water was geraakt. Rond drie uur zagen voorbijgangers een auto in het water liggen bij de Crayenestersingel in Haarlem. Omdat er onduidelijkheid was hoe het met de bestuurder ging werd er naast de brandweer, ambulances en politie ook het traumateam uit Rotterdam opgeroepen.

Toegesnelde duikers gingen op onderzoek uit en al snel bleek dat het voertuig zonder personen aan boord te water was geraakt. De auto stond aan de Crayenestersingel geparkeerd en is uit zichzelf het water in gereden. De eigenaar van de auto kwam na enige tijd ter plaatse en keek naar hoe zijn voertuig in het water lag en later in de middag door een bergingsbedrijf eruit werd gevist. Het is nog onduidelijk hoe het voertuig te water is geraakt.