Badhoevedorp – Bij een woningbrand in Badhoevedorp zijn donderdag in alle vroegte drie personen gewond geraakt. Iets voor half vijf werd de brand opgemerkt nadat er een klap aan de achterkant van de woning aan de Ibisstraat te horen was geweest waarna de brandweer werd gealarmeerd.

De drie bewoners, een man met zijn vriendin en een zoon zijn in de tuin van de achterburen opgevangen waarna een van de slachtoffers met een tuinslang is nat gehouden. Alle drie de bewoners zijn na de eerste hulp ter plaatse overgebracht naar het VU ziekenhuis in Amsterdam.

De brandweer heeft het vuur geblust. In het verleden is er ook al een keer brand in deze woning geweest. De Forensische Opsporing zal onderzoek in de woning gaan verrichten om de exacte toedracht van de brand te achterhalen. Onderweg naar de brand heeft een brandweerwagen in de nauwe bocht naar de Ibisstraat een geparkeerde auto geraakt.