Overveen – Op het fietspad langs de Zeeweg in Overveen zijn er zondag aan het einde van de ochtend twee ongevalletjes gebeurd. Door het warme weer trekken er veel mensen op uit en is het fietspad drukker dan normaal.

Aan het einde van de Zeeweg bij Bloemendaal aan Zee kwamen een fietser en een snorscooter met elkaar in botsing bij een mislukte inhaalactie. De man op de snorscooter kwam hierbij ten val. Politie en ambulance kwamen ter plaatse en de gewonde man is met onbekend letsel overgebracht naar het KG ziekenhuis voor verdere behandeling.

Op ongeveer hetzelfde moment was het 1,5 kilometer verder ook raak op het fietspad. Een man op een fiets kwam ten val. De reddingsbrigade is hier ter plaatse gekomen. Ook deze meneer moest naar het ziekenhuis worden gebracht voor verdere behandeling.