Haarlem – Een legertje rechercheurs en agenten van de politie Kennemerland is vrijdag urenlang bezig geweest met forensisch sporenonderzoek in een loods aan de Conradkade in de Haarlemse Waarderpolder.

De loods werd gedurende het onderzoek met hekken met daaop zwart zeil afgeschermd. Ook kwam bij het pand aan de Conradkade (vlakbij de Industriehaven) een mobiele unit te staan van de forensische opsporing. Dat gebeurt meestal als er sprake is van een ernstig misdrijf.

Een politiewoordvoerster wilde vrijdagmiddag alleen zeggen dat er ‘mogelijk sprake was geweest van een geweldsincident’.

Rond zes uur ‘s avonds leverde een cateringbedrijf etenswaren af voor de politie. Voor zover dat mogelijk was, werden de verrichtingen van de politie gadegeslagen door een struk of wat nieuwsgierige voorbijgangers.

Rond half tien gaf de politie de loods vrij.

(tekst: Haarlems Dagblad)