Zandvoort aan Zee – De Bieber Fever heerst nog steeds in Zandvoort aan Zee. En zolang bij VVV Zandvoort de kaarten voor het concert nog niet zijn uitverkocht, houdt dit nog wel even aan.

Als eerste in de regio startte VVV Zandvoort donderdag 5 juli 2012 met de verkoop van tickets voor het concert van Justin Bieber op 13 april 2013 in het Gelredome stadion. ‘Die hard’-fans hadden hun tent opgeslagen voor de deur van het pand aan de Bakkerstraat. Verschillende leden van regionale en landelijke pers legden het hele tafereel vast, waaronder het jeugdjournaal en RTV Noord-Holland

Om de verkoop zo ordentelijk mogelijk te laten verlopen werd voor het openstellen van de deuren een inventarisatie gemaakt van de gewenste kaarten. Zo kon om 09.00 uur direct gestart worden met het uitdraaien van de tickets en hoefde niemand met lege handen naar huis te gaan.