Heemstede – Bij een verkeersongeval in Heemstede zijn vrijdagmiddag vier auto’s tegen elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde omstreeks kwart voor vijf op de Johan Wagenaarlaan. Een automobilist stond te wachten om linksaf de Beethovenlaan in te rijden. Twee auto’s daarachter stonden netjes optijd stil maar een derde auto klapte er tegenaan.

Alle vier de wagens liepen door het ongeval schade op. Diverse politieeenheden en een ambulance kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Twee personen zijn nagekeken maar hoefde verder niet mee voor behandeling naar het ziekenhuis. Twee voertuigen konden niet meer zelfstandig hun weg vervolgen en zijn opgehaald door een bergingsbedrijf.

Door het ongeval was de Johan Wagenaarlaan tijdelijk deels gestremd. Politieagenten hebben het verkeer zolang geregeld.