Amsterdam – Op zaterdag 7 juli vond de wereldpremière van Sensations nieuwe show ‘Source of Light’ plaats. Veertigduizend nationale en internationale gasten zijn naar onze hoofdstad gekomen, terwijl de Amsterdam ArenA is omgetoverd in een witte oase, voor wat weer een onvergetelijke show belooft te worden.Dit jaar staat Sensation in het teken van de eenheid: het gevoel allemaal één te zijn.
Ze nemen je mee in een verhaal waar de grenzen tussen jou, je omgeving en de anderen vervagen. Samen komend rondom de ‘Source of Light’ word je weer in contact gebracht met de bron van licht die ons allemaal ten diepste verbindt.Sensations wereldwijde tour beslaat dit jaar maar liefst zestien landen. Ook het internationale karakter van Sensation Amsterdam groeit: meer dan tienduizend bezoekers uit zeventig landen vonden vorig jaar hun weg naar de ArenA. Sensation Travel verwelkomt deze globetrotters met een keur aan reisarrangementen.